2810540318 11ο χλμ. Ηρακλείου Μοιρών, Ηράκλειο info@andreadisbros.gr


ANDREADIS BROS

Βιομηχανική Μόνωση - Θερμές Μονώσεις - Ψυχρές Μονώσεις - Μονώσεις με Έγχυση Πολυουρεθάνης - Μονώσεις Αεραγωγών - Ηράκλειο


Καλωσορίσατε στην επιχείρηση του Ανδρεάδη Αναστάσιου, μιας κορυφαίας εταιρείας που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης και ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας βιομηχανικών μονώσεων. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για αποτελεσματικές μονώσεις στη βιομηχανία και προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται σε διάφορους τύπους βιομηχανικών μονώσεων, συμπεριλαμβανομένων των θερμών μονώσεων, των ψυχρών μονώσεων, των μονώσεων με έγχυση πολυουρεθάνης και των μονώσεων αεραγωγών. Η ποικιλία των υπηρεσιών μας μας επιτρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της βιομηχανίας και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που εξασφαλίζουν αποτελεσματική μόνωση και ενεργειακή απόδοση.

 

Η εταιρία ANDREADIS BROS

Η εταιρία ANDREADIS BROS

έχει αναδειχθεί σε μια εταιρία αναφοράς στον κλάδο της

Θερμές Μονώσεις

Θερμές Μονώσεις

Με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία προσφέρει λύσεις μονωτικών υλικών που σχεδιάζονται για να παρέχουν αποτελεσματική αντοχή στη μεταφορά θερμότητας.

Περισσότερα
Ψυχρές Μονώσεις

Ψυχρές Μονώσεις

Η κρυογονική μόνωση αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τη σωστή λειτουργία εγκαταστάσεων που αντιμετωπίζουν ακραίες θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Περισσότερα
Μονώσεις με Έγχυση Πολυουρεθάνης

Μονώσεις με Έγχυση Πολυουρεθάνης

Η τεχνολογία της έγχυσης πολυουρεθάνης αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες μεθόδους μόνωσης.

Περισσότερα
Μονώσεις Αεραγωγών

Μονώσεις Αεραγωγών

Η σωστή στεγάνωση αποτρέπει τις απώλειες και διασφαλίζει τη μακροχρόνια απόδοση του συστήματος.

Περισσότερα