2810540318 11ο χλμ. Ηρακλείου Μοιρών, Ηράκλειο info@andreadisbros.gr
hero image


 

ANDREADIS BROS
Βιομηχανική Μόνωση - Θερμές Μονώσεις - Ψυχρές Μονώσεις - Μονώσεις με Έγχυση Πολυουρεθάνης - Μονώσεις Αεραγωγών - Ηράκλειο


 

Η εταιρία ANDREADIS BROS, ιδρύθηκε το 2002 από τον κ. Ανδρεάδη Αναστάσιο, και από τότε έχει αποτελέσει πρωταρχικό ρόλο στον χώρο της κατασκευής υδρορροών και των συναφών εξαρτημάτων. Με μια επίκεντρη προσέγγιση προς την ποιότητα, την καινοτομία και την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών, η ANDREADIS BROS έχει αναδειχθεί σε μια εταιρία αναφοράς στον κλάδο της.

Αρχικά, η εταιρία επικεντρώθηκε στην κατασκευή υδρορροών διαφόρων τύπων και εξαρτημάτων, αναλαμβάνοντας ποικίλα έργα που κάλυπταν διάφορες ανάγκες. Με το πέρασμα του χρόνου και τη σταθερή επαφή με τον βιομηχανικό τομέα, η εταιρία διευρύνθηκε στον τομέα της βιομηχανικής μόνωσης, ανταποκρινόμενη σε ποικίλες απαιτήσεις και προδιαγραφές.

Η δεξιοτεχνία και η τεχνική κατάρτιση του προσωπικού αποτελούν θεμέλια της επιτυχίας της εταιρείας. Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού της, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού, έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και την εξέλιξη της εταιρείας, καθιστώντας την μία από τις πλέον δυναμικές παράγοντες στον κλάδο.

Με δύο σημεία πώλησης στο Ηράκλειο Κρήτης και την Πτολεμαΐδα, η εταιρεία παρέχει ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε πελάτες ανά την επικράτεια. Η πολυετής εμπειρία της, σε συνδυασμό με την επιδίωξη της αρτιότητας, την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές, καταδεικνύουν την δέσμευσή της να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας βρίσκεται η προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της. Αυτές ξεκινούν από την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και τη μελέτη των αναγκών τους, και φθάνουν μέχρι την υλοποίηση αξιόπιστων και μόνιμων λύσεων. Η εταιρία είναι δεσμευμένη να ανταποκριθεί με επαγγελματισμό και ακρίβεια στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της.

Συνολικά, η ANDREADIS BROS αντιπροσωπεύει μια πραγματική επιτυχία στον χώρο της κατασκευής υδρορροών και της βιομηχανικής μόνωσης. Με τις ρίζες της στην ποιότητα, την τεχνολογία και την καινοτομία, συνεχίζει να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.