2810540318 11ο χλμ. Ηρακλείου Μοιρών, Ηράκλειο info@andreadisbros.gr
hero image


 

Μονώσεις Αεραγωγών
ANDREADIS BROS - Βιομηχανική Μόνωση - Θερμές Μονώσεις - Ψυχρές Μονώσεις - Μονώσεις με Έγχυση Πολυουρεθάνης - Ηράκλειο

 

Η επιχείρηση ANDREADIS BROS, με βάση το Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνει εξειδικευμένες μονώσεις αεραγωγών που αποτελούν κρίσιμο κομμάτι της βελτιστοποίησης της απόδοσης και της ενεργειακής αποδοτικότητας. Καθώς η μόνωση αεραγωγών αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για τον περιορισμό των θερμικών απωλειών, η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε προηγμένες τεχνικές και υλικά που εξασφαλίζουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και αντοχή σε αυτήν τη διαδικασία.

Η απομόνωση των αεραγωγών έχει διπλό ρόλο: προσφέρει εξαιρετική μείωση των θερμικών απωλειών, φτάνοντας μέχρι και 90%, και μειώνει το λειτουργικό κόστος μέσω της βελτιστοποίησης της ενεργειακής κατανάλωσης. Στοχεύοντας σε αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις, προσφέρουμε δύο επιλογές για τη μόνωση: εύκαμπτα υλικά όπως το armaflex, και υαλοβάμβακας ή ορυκτοβάμβακας χαμηλής πυκνότητας περίπου 40kg/m³.

Για την προστασία και την ενίσχυση της μονωτικής στρώσης, προχωρούμε στην επικάλυψη με διαμορφωμένη λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 0,6 - 0,8 mm, η οποία επιλέγεται ανάλογα με τη διατομή του αγωγού για την καλύτερη απόδοση. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 0,6 mm, εξασφαλίζοντας την ευελιξία και την αντοχή που απαιτούνται για τις απαιτήσεις κάθε έργου.

Στο επίπεδο της στεγάνωσης, αφιερώνουμε μεγάλη προσοχή στους αρμούς στα εξωτερικά δίκτυα. Η σωστή στεγάνωση αποτρέπει τις απώλειες και διασφαλίζει τη μακροχρόνια απόδοση του συστήματος. Για αυτό το σκοπό, χρησιμοποιούμε κορδόνι μαστίχης το οποίο τοποθετείται με προσοχή στον αύλακα άρμωσης, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική στεγάνωση και αποτρέποντας τυχόν απώλειες. Μια ακομη ιδιότητα της μονώσεις αεραγωγών είναι και ηχομόνωση που παρέχει.

Με βάση τις αξίες της αριστείας, της καινοτομίας και της προσήλωσης στην ποιότητα, η ANDREADIS BROS δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μονώσεων αεραγωγών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενεργειακή αποδοτικότητα και την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για τον κτιριακό τομέα.